İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Muş’ta boş bir binada poşet içerisinde 150 gram kubar esrar maddesi ve 32 adet ecstasy hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 4’ü tutuklandı.

Muş Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Erzurum Caddesi üzerinde boş bir binadan V.B., İ.K., M.P. ve F.T. isimli şahısların çıktıkları sırada yapılan üst aramalarında üzerlerinden uyuşturucu madde çıkmıştır. Uyuşturucu maddeleri binada bulunan şahıslardan aldıklarını beyan etmeleri üzerine Ö.Ö., MP.Y., E.Y., M.T. isimli şahısların oturdukları yerde narkotik köpeğinin yardımıyla yapılan kontrollerde poşet içerisinde saklanmış halde toplam 150 gram kubar esrar maddesi ve 32 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir. 8 şahıs yakalanmıştır. V.B., İ.K., M.P. ve F.T. isimli şahıslar hakkında 'Kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak' suçundan işlem yapılarak Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden salıverilmişlerdir. Ö.Ö., MP.Y., E.Y., M.T. isimli şahıslar ise 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan intikal ettirildikleri adli mercilerce tutuklanarak ilimiz Kapalı Cezaevine teslim edilmişlerdir." denildi.

Editör: TE Bilisim