YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde öğretmenlerine ziyarete giderken kaza geçiren 6 liseliden hayatını kaybeden 16 yaşındaki Emre Cerrah, göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze defnedildiği sırada Emre'nin kardeşi 11 yaşındaki Ömer ağabeyine son kez baktı.

Ereğli'de dün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Alaplı'daki öğretmenlerine ziyarete giden 6 arkadaş trafik kazası geçirmişti. Berke D.'nin (16) kullandığı 67 LT 123 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metre takla atmış ve daha sonra koruma fenslerine çarparak durabilmişti. Araçta bulunan Emre Cerrah kazada olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Gülüç İzmirlioğlu Anadolu Lisesi öğrencisi olan Emre Cerrah için Bölücek Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Evinin önünde alınan helallik sonrasında arkadaşlarının ve yakınlarının göz yaşları arasında omuzlara alınan Emre'nin cenazesi musalla taşına getirildi. Baba Yücel Cerrah yakınlarının desteği ile cenazenin başına getirildi. Ayakta durmakta zorluk çeken baba Yücel Cerrah, zor da olsa taziyeleri kabul etmeye çalıştı.

AĞABEYE SON BAKIŞ

Ereğli Müftü Yardımcısı İzzettin Aşan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Emre Cerrah son yolcuğuna uğurlandı. Emre Cerrah'ın kardeşi Ömer Cerrah ise mezarın başına gelerek ağabeyi Emre'ye son kez baktı. Emre Cerrah'ın okul arkadaşları da göz yaşları içerisinde birbirlerine sarılarak ağladı.

Diğer yandan, kazada yaralanan Ahmet A.B. (16), Batuhan K. (16), Elif E. (16), Halil A.'nın (16) sağlık durumlarının iyi olduğu, otomobil sürücüsü Berke D.'nin ise göğüs kafesinde ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu, tedbir amaçlı olarak yoğun bakım ünitesinde tutuldukları öğrenildi.

Editör: TE Bilisim