AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Kadıköy'de, bir yarış motosikleti kontrolden çıkarak minibüse çarptı. Motosiklette bulunan 2 kişi yola savrularak yaralandı. Yaralılardan birinin kanlar içinde kalmasına rağmen kaza mahallinden gitmek istemesi dikkat çekti. Yaralı genci vatandaşlar ve sağlık ekipleri güçlükle tutabildi.

Kaza, saat 15.30 sularında Ankara istikameti D-100 Karayolu Bostancı Köprüsü'nü yakınında meydana geldi. İddialara göre, olay yerinden kaçtığı için henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin kullandığı 34 JF 3649 plakalı yarış motosikleti aşırı hız nedeniyle Ali Öztürk'ün kullandığı 34 M 5958 plakalı minibüse çarptı. Savrulan motosikletin üzerinden yere düşerek başını demir bariyerlere çarpan Ferdi Mayacı ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yaralı gence yardım etmek için olay yerine koştu. Bu sırada sağlık eğitimi aldığını söyleyen Ece Altındağ ile bir arkadaşı da Mayacı'nın yardımına geldi. Kan kaybı nedeniyle ölümle burun buruna gelen Ferdi Mayacı'yı hayatta tutmaya çalışan vatandaşlar adeta seferber oldu. Bazı vatandaşlar elini tutarak moral vermeye çalışken, Ece Altındağ'da kan kaybını önlemek için uğraştı. Dakikalarca genci hayatta tutmak için uğraşan çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine de haber verdi.

Bu sırada, baygın olan Ferdi Mayacı yerinden doğrularak gitmek istedi. Vatandaşlar ve sağlık ekipleri olay yerinden uzaklaşmak isteyen genci ambulansa bindirmek için uzun süre uğraştı. Sağlık ekiplerinin taktığı boyunduruğu da çıkarmak isteyen Mayacı güçlükle ikna edilebildi. Polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla ambulansa bindirilen Ferdi Mayacı hastaneye kaldırıldı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ferdi Mayacı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Motosikleti kullanan sürücünün ise olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Öte yandan, kazayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri motosikletin plakasına ulaşmakta güçlük çekti. Üzerinde bulunmayan plakanın kasaya saklandığı anlaşıldı. Kilitli olan kasa açılarak plakaya ulaşıldı.

Editör: TE Bilisim