Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü’nün iş birliği ile Iğdır’da öğrenim gören 34 öğrenci, öğretmen ve idareciler Kayseri’ye geldi. 'Aras Nehri’nden Gesi Bağlarına, Ağrı Dağı’ndan Erciyes’e Gönüllerin Buluşması Gezisi' kapsamında öğrenciler Kayseri ve Nevşehir bölgesini gezdi.

Polisin yaptığı bir proje ile doğu illerinde bulunan çocuklar, Kayseri ve bölgesindeki tarihi, kültürel değerleri, coğrafi ve ekonomik zenginlikleri yakından tanıma fırsatı buldu. 'Aras Nehri’nden Gesi Bağlarına, Ağrı Dağı’ndan Erciyes’e Gönüllerin Buluşması Gezisi' programıyla sosyal ve kültürel anlamda öğrencilere katkı sağlandığına dikkat çekildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Üç ülke ile sınırları bulunan Iğdır ilinden şehrimize gelen öğrencilerimizi ülkemizin en önemli değerleri olarak görüyoruz. Doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ile ülkemizin her karış toprağı atalarımızın alın teri ve şehit kanı ile yoğrulmuş, gelecekte ise gençlerimizin ilim ve gelişme yolunda ceht ve gayretleri sonucu gelişmenin, sevginin, kültürün dünya üzerindeki en önemli göstergesi ve merkezi olacaktır. Kayseri Emniyet Müdürlüğü personeli olarak öğrencilerimizin sosyal ve kültürel alandaki eğitimlerine katkılarımız aralıksız sürecektir.”

Editör: TE Bilisim