Ağrı’da şehit olan askerlerin kimliği! Yürekleri yakan haber Ağrı’dan geldi. Bayraktepe kesimindeki tarihi kalenin yanında basılan mayının patlaması sonucu, Kahramanmaraşlı er Mustafa Altan ile Adanalı er İbrahim Özkıdır şehit oldu.

Vali Ahmet Pek, Ağrı Dağı'nın turizme açılması ve Korhan yaylasında 'Bahar bayramı' nedeniyle bir şenlik düzenledi. Korhan Yaylasında İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen şenliğe katılan protokolün kente dönmesinden sonra Bayraktepe'de devriye gezen jandarma erleri Kahramanmaraşlı Mustafa Altan ile Adanalı İbrahim Özkıdır, bastıkları mayının patlaması sonucu ağır yaralandı. Yaralı askerler, ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak yaralı askerler kurtarılamayarak şehit oldu.

SİLAH ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Devriye nöbeti sırasında mayına basmaları sonucu Mustafa Altan ile İbrahim Özkıdır'ın şehit olması İl Jandarma Komutanlığında vatani görevlerini yapan Mehmetçikleri derinden yaraladı. Devlet Hastanesi önüne gelen Mehmetçikler, arkadaşlarının şehit olduğu haberi üzerine gözyaşlarını tutamadı.

YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı

Vali Ahmet Pek de şehit haberinin ardından hastaneye gelerek ilgililerle görüştü.

Editör: TE Bilisim