Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
AKP-PKK birlikteliğinin açılım ve yol arkadaşlığı yeni bir gelişme değil, küresel esintilerin etkisi ile savrulan koronun anlayış ve destek verdiği, sağır sultanların bile artık bildiği malumun ilanı fili bir durum değil midir ?
AKP kendi siyasi ahlakı gereği önce gizli, sonra gayet açık yürüttüğü bu süreci milletin aklı ile alay edercesine ısrarla son kurtuluş olarak topluma takdim etmiş, seçimlere yakın elinde ki medya müfteri korosuna seçim alarmı verdirerek MHP'yi HDP üzerinden yalanlarla itibarsızlaştırmaya hız vermiştir.

Bu yandaş korosu süreci barış kırbacına çevirip adeta hem nalına hem mıhına vuran ilkesizliği,siyasi ahlak iflası noktasına taşımıştır.Bu ikiyüzlü riyakarlığı hesaba çekip mahkum edeceğinize düz mantıkla MHP'yi koalisyon kurma lafları ile terletme soruları işgüzarlık laf ebeliği değil midir? 
MHP gayri meşru Kürdistan'a hamile kalan ve doğum sancıları çekenlerin ebesi olamaz.Bu gayri meşru yapı dünyaya gelmeyecek yada yaşamayacaktır.AKP nin MHP ile iktidar diye bir derdi yoktur aynı siyaset dilini kullanan CHP yedeğinde HDP yanı başındadır.

Öcalan'ın idamı konusunda aynı kaypak yalan oylamadaki idamın kalkmasına hem oy verip hemde MHP yi suçlayan karalayan iftira atan şovları kayıtlarda vardır.Şimdi aynı oyunu MHP ile koalisyon kurabilirse deneyip HDP ve CHP ile Öcalan'ın taleplerini yasal hale getirmeyecek midir? Bunu bildiğiniz halde olayı çarpıtmanız utanç verici gazetecilik kıvraklığıdır.
Şu an böyle bir koalisyon MHP dışında kurulmuş, uzun yıllardır Cumhuriyetin kuruluş değerlerini kasıp kavuruyor.Asgari müştereklerimiz sürekli morarıp kayboluyor bayrak vatan devlet millet istiklal marşı vb her değer hedef tahtasındadır. Bunun adını çok doğru bir tespitle çözülme süreci koyan MHP'yi bu oldu bitti ihanet tuzağına laf ebeliği ile ortak etme oyunu artık sırıtıyor.

Gizli ilişkilerden sızan sıvıları MHP'nin üzerine atma girişimi utanç verici bir karalamadır. Bu çözülme oyununun son perdesine MHP'yi ortak ederek nokta koyulmak isteniyor. MHP bir tarafta hepsi bir taraftadır. MHP'nin tarafı bellidir. MHP'den bir milletvekilinin ihracı ile ana muhalefet olma şansını kaybetme görüşü doğru değildir.Burada bir ilkeli duruş söz konusudur.
Bu duruş anlatılmaz yaşanır bunun adı omurgalı siyasettir.

MHP bir gün mutlaka anlaşılacağını tahmin ettiğimiz tavrı ile her zaman olduğu gibi yine haklı çıkacak ve herkes önüne bakacaktır.Kim ana muhalefetten düşmek ister bay Ahmet Hakan?
Burada aslında verilen mesaj saptırılarak halk dalkavukluğu itibarsızlaştırma ve maksadı saptırma temayülü temel etkendir.Türk siyasi tarihinin kırık çizgisi en az olan,siyasi kıblesi asla değişmeyen samimi ilkeli tek hareket Milliyetçi ülkücü harekettir.

Herkes saçmalar kıvırır menfaatine göre yanar döner manevra yapar ama, eğilmeyen bükülmeyen sadece huzurda eğilenler yada ölümlerle alay eden Tunç yürekliler Ülkücülerdir. 
Bu ilkeliliğe şapka çıkarıp takdir edeceğinize kendinizce dalga geçercesine suçlama telaşınız gerçekten üzüntü vericidir. Milliyetçi Ülkücü hareketi ve onun Sayın Genel Başkanını sıradanlaştırma teşebbüsleri ne ilk nede sondur.

MHP ve kadroları binlerce yıllık Türk milli hafızasını ve refleksini gösteren, hatalarının telafısi olmayan teslim alınamayan son kalemizdir.
Bu ocak sönmeyecek son ateş sönmeden, son can verilmeden, uğrunda nesilleri biten şehitlerin Ülkesini küresel dinozorlara peşkeş çektirmeme mücadelemiz sürecektir.Tüm saptırma itibarsızlaştırma kin nefret ve iftira dalgalarını yara yara bu vurgun bozgun düzenini yıkıp adaleti hakkı ve kardeşliği iktidara taşıyacağız.  Bu sorular, bizim ocaklara gelen lise öğrencilerine sorulup cevabı alınacak sorulardır.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim