DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Beyoğlu'nda ahşap bir binanın çatı katında çıkan yangın, mahalle sakinlerini sokağa döktü. Dar sokaklar sebebiyle itfaiyenin metrelerce uzaktan hortum uzatarak müdahale ettiği yangında ölen ya da yaralanan olmaması, herkese rahat bir nefes aldırdı.

Sabah saat 06.30 sıralarında Kasımpaşa Işık Sokak'ta bulunan iki katlı ahşap binadan dumanlar yükseldiğini gören mahalle sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis de çevre güvenliği aldı. Kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri dar sokaklar yüzünden yangın hortumunu binaya metrelerce uzaktan çekerek ulaştırmak zorunda kaldı. Çatı katında başlayan yangın hızla binanın tamamını sardı. Beyoğlu, Şişli ve Fatih'ten gelen itfaiye grupları yangını yaklaşık yarım saat içinde kontrol altına aldı. Ancak bina kullanılamaz hale geldi. Binanın boş olması, itfaiye ve mahalle sakinlerine rahat nefes aldırdı. Yangın nedeniyle can kaybı ya da yaralanan olmadı. Alevleri seyreden mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.

Sokakta oturanlar boş evin bazen evsizler tarafından kullandığını ve bu nedenle yanmış olabileceğini söyledi. Mahalle muhtarı ise daha önce böyle bir olayla karşılaşmadıklarını söyleyerek şaşırdıklarını anlattı. Yangının çıkış nedeni yapılacak araştırmadan sonra belirlenecek.

Editör: TE Bilisim