Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, iki ay sürdürdükleri çalışma sonucunda uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan bir aileyi operasyonla gözaltına aldı.

Jandarma ekipleri, Aliağa ilçesi Aşağışakran Mahallesi'nde H.S. isimli şahsın, eşi G.S., çocukları N.S ve N.S ile birlikte uyuşturucu madde esrar ve bonzai olarak tabir edilen sentetik cannabinoid imal ve ticareti ile uyuşturucu hap satışı yaptıkları yönünde ihbar üzerine harekete geçti. Yaptıkları teknik takip ve incelemede, şüphelilerin ikamet ettikleri evde farklı türlerdeki kimyevi maddeleri yabani otlarla karıştırarak bonzai türü uyuşturucu madde ürettikleri, devlete ait orman arazilerinde kaçak kenevir yetiştirerek esrar elde ettikleri ve imal ettikleri uyuşturucu maddeleri, başta Bergama ve Aliağa olmak üzere İzmir’in ilçelerinde sattıklarını tespit etti.

Jandarma ekipleri, dün eve düzenledikleri operasyonla H.S., G.S., N.S. ve N.S.’yi gözaltına aldı. Yapılan aramada, torbalar içinde satışa hazır halde toplam 3 bin 21 gr. esrar, bonzai yapımında kullanıldığı değerlendirilen 67 gr. yabani ot ve 46 gr. kimyevi madde, 1 adet hassas elektronik terazi, 3 adet cam emzirme şırınga, 2 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan sulu pipo, 2 kutu sigara sarma kağıdı, 5 adet alüminyum folyo ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilisim