Aile yapımız ve temel değerlerimiz; TV dizileri, sosyal medya fenomenleri, gündüz kuşağı programları ve ünlülerin çarpık yaşamlarının anlatıldığı magazin programları nedeniyle büyük tehdit altında. LGBTİ’li sapkınlar, gayri meşru ilişkileri öven diziler, aile içerisinde saygıyı ve sevgiyi yok eden gündüz kuşağı programları ‘bizi biz yapan’ kavramlarımızı hedef aldı. Her gün milyonlarca kişilerin izlediği TV dizilerinde ‘Bekaret’ kavramı tartışmaya açılırken, Kerimcan Durmaz gibi cinsiyetsizler yüzünden sapkınlık doğal hale getirildi. Gelinim Mutfakta, Yemekteyiz, Survivor, Yaparsın Aşkım gibi programlar ise saygı ve edep gibi kavramlarımızı yerle bir etti.

Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz

Feminizm yüceltiliyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dindar Nesil Yetiştirme’ projesini zedelemek isteyen karanlık odaklar var güçleriyle çalışıyor. Modern toplumlarda 4. Kuvvet haline gelen sosyal medya ve geleneksel medyanın gücünü arkasına alan espiyonaj elemanları ahlaki değerlerimizi zedelemek için olağanüstü gayret gösteriyor. Burçin Terzioğlu isimli bir sanatçı, hiçbir ahlaki norm tanımadığını Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda beyan ediyor. “Mini de giyeriz, gece dışarı da çıkarız, büyük kahkahalar da atarız, size ne?” gibi absürt bir dil kullana Terzi, hem erkek düşmanlığı yapıyor hem toplumsal değerlerimize savaş açıyor. Sosyal medya hesabında yaptığı gayri ahlaki paylaşımlarla ahlaki bir terörizm estiren sapkın eşcinsel Kerimcan Durmaz da, gençliğimizi zehirliyor.

Boşanma partisi rezaleti

‘Aile Arasında’ isimli bir sinema filmiyle yıldızı parlatılan LGBTİ’li Ayta Sözeri de toplumumuz için tehlike arz ediyor. Sapkınlığı ‘kolay para kazanmanın yolu’ olarak lanse eden bu tipler, gençlerimizi eşcinsel bataklığına sürüklüyor. Sosyete ve ünlüler arasında yaygınlık göstermeye başlayan ‘Boşanma Partileri’ ise vehameti daha büyük bir boyuta taşıyor. Sözde sosyetinin ünlü bir çiftinin ‘Boşanma Partisi’ düzenlediklerini gazeteler vasıtasıyla açıklaması ve ‘dostça ayrıldık’ diyerek boşanmayı özendirmesi bu kadar da olmaz dedirtiyor.

‘Gündüz kuşağı’ tehlikesi

TV’lerde yayınlan ‘Gündüz Kuşağı’ programları da aile içi değerlerimize darbe vuruyor. Efemine tavırlarıyla bilinen Fatih Ürek’in, Kanal D’de ekranlara gelen ‘Gelinim mutfakta’ isimli programda, gelin ve kaynanalar arasındaki sevgi ve saygı yerle bir ediliyor. Amerikan menşeili Fox TV’de yayınlanan ‘Yaparsın Aşkım’ isimli yarışma programı ise evliliği basitleştirdiği gibi gayri meşru ilişkileri özendiriyor. Yine Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programın konu ve konukları da toplumsal yapımızı zedeliyor. Bütün Türkiye’nin aylarca konuştuğu ‘Palu Ailesi’ etrafında gelişen münferit olaylar, genele yayılmasının da önünü açıyor. TV 8’de yayınlanan Survivor isimli programda ise ahlak sınırlarını zorlayan kıyafetler içerisindeki yarışmacılar, bilinçaltımızı zehirliyor.


Kaynak: Yeni Akit

Editör: TE Bilisim