Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
 AK  Parti aracındaki  para kasası tartışma yarattı..

Antalya'nın Manavgat ilçesinde AK  Parti Belediye Başkan Adayı Recep Barut'un tanıtım afişlerinin üzerinde yer aldığı minibüste  para kasasının bulunduğunu gösteren fotoğrafların internet sitelerinde yer alması üzerine açıklama yapan AK  Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, kasanın minibüs sürücüsüne  ait olduğunu söyledi.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde, AK  Parti  Belediye Başkan Adayı Recep Barut'un tanıtım afişlerinin yer aldığı  minibüste  çelik para kasası bulunduğunu gösteren fotoğrafların internete düşmesi üzerine AK  Parti  İlçe Başkanlığı açıklama yaptı.

İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, aracın pazarlık yapan Umut Zorlu'ya ait olduğunu, kendileriyle ilgisi bulunmadığı söyledi.

Özdemir, "Umut Zorlu, adayımızın tanıtımı için  aracını  giydirmiş. Bu arada işyerindeki para kasası bozulmuş. Servise götürmek için  minibüse  koymuş. Yolda karşılaştığı bir akrabasıyla konuştuğu sırada  aracın  kapısını açmış. Kasayı gören bir kişi de bunu çekmiş ve siyasi malzeme yapmış" dedi.

a-184.jpg

Aracı  aday tanıtım amacıyla kiralamadıklarını da aktaran Özdemir, sahibinin tamamen kendi isteğiyle  aracını  giydirdiğini vurguladı.

Başkan Özdemir, "Bizim dışımızda olan bir olay. Para kasasından haberimiz olmadığı gibi bizi ilgilendiren bir konu da değil" dedi.

DHA

Editör: TE Bilisim