15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişiminden sonra ak partililer bilinçli olarak MHP Genel Başkan adaylarından sayın Meral Akşaner' e karşı büyük bir linç kampanyası başlatmıştır.

Geçtiğimiz günlerde ordu içerisinde bazı komuta kademesinde bulunan subayların darbe girişimi gerek halk gerekse ordunun kendi içerinde darbeye karşı olan komutanlar tarafından engellenmiştir.

yaşanan bu darbe girişimin ardından bazı sosyal medya ortamlarında bilinçli olarak MHP Genel Başkan adaylarından sayın Meral Akşener'e karşı adeta bir linç kampanyası başlatılmıştır.

özellikle sosyal paylaşım platformu olan facebook ve tıwtter da ak parti taraftarları tarafından kurulan sayfalar ve guruplarda sürekli sayın Meral Akşener'i Fetö'cü ve paralel çi ilan edilmeye çalışılmakta ve halka adeta hedef gösterilmektedir.

Hatay’ı bekleyen acil çözüm önerileri! Hatay’ı bekleyen acil çözüm önerileri!

Biz ülkücüler olarak diyoruz ki !

Hiçbir gerçek ülkücü ne fetö nede paralel yapı ile nede herhangi bir terör örgütü ile yan yana gelmez. onlarla aynı masaya oturmaz.onlarla gizli anlaşmalar yapmaz.

hiç kimsenin haddi değildir köklü bir parti olan MHP’nin genel başkan adayı olabilecek bir ülkücü Asena’ya böyle iftiralar atmak.

Yıllarca hoca efendi diye yanında gezen ne Meral Akşener'dir ne başka bir ülkücüdür. kendileridir yıllarca Fetullah Gülen'in yanında yol yürüyen.

MHP Genel Başkanı sayın devlet bahçeli yıllar önce bu yapının hakkında uyarıcı acıklamalar yapmış fakat ak partililer tarafından neredeyse küfür edilecek sözlerle eleştirilmiştir. 

Hiçbir ülkücü ne paralel yapı ne darbeciler nede herhangi bir terör örgütleri ile görüşmez. ülkücü karakteri buna izin vermez.

Bu haberi siz ülkücü arkadaşlardan paylaşılmasını önemle rica ediyoruz.

Ülkücü ülkücünün öz ve öz kardeşidir.

 

Editör: TE Bilisim