TBMM Yasadışı Dinlemeleri Araştırma Komisyonu eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan'ı dinledi. Komisyona bilgi veren Emin Arslan “AK Parti'nin de kasedi var” diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Emin Arslan, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve bazı MHP'lilere yönelik düzenlenen kaset komplosu içinde şok iddialarda bulundu. Emin Arslan komploların içinde bazı Emniyet birimleri olmasaydı çoktan aydınlanmış olacağını ileri sürdü.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP'lilere yönelik kaset komplolarına değinen Emin Arslan ”Emniyet ve güvenlik kuruluşlarının bazı birimleri organizasyonun içinde olmasa bu olaylar şimdiye aydınlatılırdı. Tespiti kolaydır. Kameraya alınan evleri kapsayan baz istasyonları incelenir. Hiç konuşma yapmayan, sadece yüksek data gönderen GSM modülü bulunabilir” dedi.

AK PARTİ'NİN DE KASEDİ VAR İDDİASI

Emin Arslan, "Görevdeki arkadaşlarınızdan bilgi alıyor musunuz, kimler hakkında kayıtlar var" sorusuna, "Bu işin içindeki arkadaşların verdiği bilgiye göre her partiden isim var. Hatta iktidar partisi de dahil. Bir dosyada 348 kişi dinlenmiş, 18 kişi mahkemeye verilmiş. Bu 348 kişi içinde başka kimler var, neler dinlendi bilmiyorsunuz" yanıtını verdi.

Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”

Kendisi de kaset mağduru olan Eski MHP'li Bağımsız vekil İhsan Barutçu'nun "Ben çözerim diyor musunuz?" sorusuna ise Emin Arslan, "Evet çözerim" yanıtını verdi.

Editör: TE Bilisim