Derneğin yapılan son toplantısında Pınarlı Muhtarı Nedim Darıcı'ya, Pınarlı mahallesinde tespit edilen vatandaşlara verilecek yardımlar teslim edildi. Haftalık yönetim kurulu toplantısında ayrıca Aksu Esnaf ve Kefalet Kredi kooperatifi başkanı Ali Rahmi Hocalar'a Aksu için yaptığı çalışmalardan dolayı Atatürk portresi hediye edildi.


Dernek Başkanı Avukat Hakan Özen'de yaptığı açıklamada: AKGİAD 2013 yılına fırtına gibi girdi, şimdi dolu dolu gündem maddeleriyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Expo Genel sekreteri sayın Selami Gülay'ı ziyaret edip derneğimizin faaliyetlerini anlattık. Aksu'da hepimizi heyecanlandıran Expo 2016 ile bilgiler aldık görüşlerimizi paylaştık şimdi sayın Selami Gülay'ı Aksu'muzda ağırlayacağız Expo 2016’nın Aksu için ne getireceğinin farkındayız” dedi. Dernek üyelerinin ve Aksu'da yaşayan hayırsever vatandaşlarımızın verdiği giysilerin Pınarlı bölgesinde yaşayan hali vakti iyi olmayan kardeşlerimize verilmesi işini Pınarlı Muhtarımız Nedim Darıcı'dan rica ettik, sağ olsun kendileri bizi kırmadılar ve bugün burada bu yardımlarımızı kendisine takdim ediyoruz. Bundan sonra da yardımlarımız sürecek Akgiad olarak 2013 yılı içerisinde güzel faaliyetlerimiz olacak yapacağımız çalışmalar web sitemizden sürekli duyurulacak Aksu'nun ilk sivil toplum kuruluşu olarak hayatın her noktasında varlığımızı sürdüreceğiz dedi.

Toplantıda söz alan üyeler Aksu'da hastane yapılması için imza toplayan dernek üyelerinden Derneğin Genel Sekreteri Turan Şahin burada yaptığı duygusal konuşmada şunları söyledi: Sevgili dostlarım; can kardeşlerim, bizler buraya gönüllerde taht kurmaya geldik. Bizler buraya gönüllere yer tutmaya geldik. Kırgınlıkları unutup selam verip selam almaya geldik. Bereketli işler bereketli sofralar kurmaya geldik.Aksulu olmanın gururunu yaşamaya geldik.Akgiad nedir? diye bana soruyorlar; yiğit insanların mert gençlerin güzel insanların  dostlukların hep bir arada başarılarını paylaştıkları yer diyorum. 

         Bugün burada bizlerle el ele vermeye gelen dostlarımız bizleri dost bilen kardeşlerim var.Tatlıcıdan başkan mı olur dediler Tatlıcıdan sımsıcak damdatlı başkan da olur Akgiad üyesi dostta olur dedik. Sevgili kardeşlerim tüm engellemelere rağmen dostlarının desteği ile Aksu'muza esnaf kefalet kooperatifine kavuşturdunuz. Engelleyenleri çekemeyenleri balkonlardan baktırdınız.

         Sayın başkanım esnaf kefaletin açılışında her şeye rağmen, tüm engellere rağmen vira bismillah hayırlı olsun dedin. Bu sözlerini cesaretli bir şekilde yayınlayan basınımıza da Esnaf kefalet kooperatifi, Antpo 2016 taşıyıcı kooperatifine de  Anadolu turizm deniz taşımacılığına da ayrı ayrı derneğimize ziyaretlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun. Hepinizle gurur duyuyoruz yıllarca omuz omuza beraber çalıştık.sımsıcak bakışlarınızla dostluğunuza güveniyoruz.sizler bizler hep beraber dertlere derman olacağız. Aksu'muzu Antalya'nın parlayan yıldızı yapacağız. Traktörler gürleyecek tarım güçlenecek Aksu'muza turist getiren uçaklar gökyüzünü ışıldatacak, sanayimizde makineler gece gündüz çalışacak. Aksu'muza güneş koşarak doğacak üzülerek ayrılacak çiçekler açacak Aksu'muz lağım değil burcu burcu çiçek kokacak evet 2016 yılında dünya susacak Aksu'muz konuşacak. 

Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!

Editör: TE Bilisim