Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
 AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu Twitter hesabından 'Halife geliyor hazır olun' mesajını paylaştı. Çalapkulu gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.  HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın dünkü partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yaptığı 'başkanlık' açıklaması günün en çok tartışılan konusu oldu. 


AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu da dün, Twitter hesabında paylaştığı mesajında, Erdoğan'ın önüne konulan tüm engelleri aştığına işaret ederek "Halife geliyor hazır olun"  ifadelerini kullandı.  HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın dünkü grup toplantısında yaptığı "Sayın Recep Tayyip Erdoğan seni başkan yaptırmayacağız" sözleri tartışmalara yol açtı.  

 "HALİFE GELİYOR HAZIR OLUN"  

Demirtaş'ın yaptığı kısa grup konuşmasından kısa bir süre paylaşıldığı anlaşılan bir tweet ise AKP İl Başkanı Çalapkulu tarafından atıldı. Çalapkulu mesajında "Uzun Adama muhtar bile olamaz dediler. Önce Başbakan sonra Reis-i Cumhur oldu. Şimdi de Başkan olamaz diyorlar. Halife geliyor hazır olun" dedi. Çalapkulu'nun il başkanlığı görevine 45 gün kadar önce geldiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim