Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
AKP KURULTAY YAPAR DA MHP NİÇİN ENGELLENİR?  

Siyaseti servet şöhret ve taht kapısı olarak görenlerin saltanatlarını korumak için yapamayacak hınzırlıkları yoktur. Suriye'ye burun sokarlar yetmedi biçilen roller gereği BOP eş başkanlığı gereği Irak Mısır hızını alamayıp Libya için laf eder burunlarını sokarlar. Bu öyle bir siyasal maraz haline geldi ki başkalarının işine burun sokma utanç duyulacak noktaya taşınarak başka partilerin içine de burunlarını kuyruklarını sokarak karıştırmadık ne ülke nede parti bıraktılar .En son adres MHP dir AKP hiç ortada yokken kurultay yaparak emanetçi seçerken MHP için kurultaya mani olmak için PKK ya engel olmak için askeri polisi kışlasına çekenler Ankara'nın göbeğinde bir skandala imza attırarak MHP kurultayını yaptırmadılar.

Yasama yürütme yargı medya iş aş dünyası ne varsa kendilerine bağlayanlar koltuklarını ölümsüz zannediyorlar. Şunu belki unutuyorlar ama her ömrüm ve iktidarın mutlaka sonu vardır. Bu sona düne göre bir gün daha yaklaştık. Bizim inanç ve kültür değerlerimizde başkalarının işine gücüne düzenine burun sokmak laf taşımak orada fitne çıkarmak en büyük ahlaksızlık olarak değerlendirilir ve şiddetle reddedilir. MHP bugün siyasi etikle bağdaşmayan utanç verici müdahale söylentileri ile maalesef kurultay yapamıyor. Bu siyasi tarihe kara bir leke olarak geçmiştir. Ama artık ok yaydan çıkmış kurulan barajları aşıp gelen rahmet bereket seli bütün engelleri aşarak sulanmayan kurak toprak kalmayacak toprağın suya hasreti bitecek MHP ve Ülkücüler bu kirli oyunu bozacaktır. Sonra sulara durulacak nehir yatağını bulacak sorumlular tarihe millet vicdanına hesap verecek ve hakkın adaletten ve ilahi akıbetten asla kaçamayacaklardır. Vicdan sahibi kurultayın sonucu şu veya bu bizim mahrem alanımız olan iç işlerimize bu müdahalenin hesabını muhataplarından mutlaka sormaları gerekir aksi takdirde bu vebalin altından hiç kimse kalkamaz bu çirkin gelenek yarın emsal olursa sonuçları çok ama çok acı olur. Türkiye Türk milleti ve Türk milliyetçileri kritik kader kavşağındadır. Dönüşü olmayan bir yola sokulmak istenen ülkenin üstünde kara bulutlar vardır.

Ülkücü ortak akıl taban iradesi bu kara dönemi bitirecek feraset basiret ve feragate sahiptir. Şimdi artık harekete millete ve devlete sahip çıkma zamanıdır. Bir kaç kişinin aklı ile asla geleceğimizi riske etmemeliyiz.


Editör: TE Bilisim