Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba? Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba?
 Gümüşhane Belediyesine ait ekiplerin Halkın sıkça ziyaret ettiği parklarda bulunan bankların üzerine yazılan Gümüşhane Belediyesi 2013 yazılarını sildirmeye başladığı söyleniyor.
Yapılan bu uygulama halk tarafından büyük tepki topluyor, Söylentiler şöyle; Sayın Çimenin eski Belediye Başkanı şimdiki Milletvekili Mustafa Canlının izlerini silmeye çalıştığını görmekteyiz, Devlette devamlılık esastır, Canlının eserlerini silmek yerine daha iyisini yaparak yerine koymalıdır, Yapılan bu uygulama çevrede görüntü kirliliğine de sebep olduğu gözler önündedir, Yanlış bir uygulamadır, Dediler.
Bizde parktaki bu uygulamayı sizlere sunuyoruz, Canlının izlerini silmekse eğer önce Belediye binasını ortadan kaldırmak olacağını düşünüyoruz, Bu ve buna benzer davranışların Devlete Millete zarar vereceği göz önünde bulundurulmalıdır, Yapılan eserleri silmek yerine bir çivide siz çakında gelecekte sizlerinde bu güzel ilimizde sizi hatırlatacak bir eseriniz olsun.



Editör: TE Bilisim