Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
 Günün bombası bağımsız ülkücüler platformu adı verilen örgütten çıktı. İktidar yanlısı medyanın flaş spotlarıyla geçtiği habere göre bu platformun üyeleri cumhurbaşkanlığı seçiminde Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almışlar! 

İşte seçimin gidişi şimdi değişti!!! 

Kim oldukları bilinmeyen bu platformun başkanı olan hanımefendiyi tanıyan yok. Kaç kişi oldukları bilinmiyor. Ancak çok tanınan bir sima var içlerinde: Musa serdar çelebi. Başbakan Almanya'ya gittiğinde otelinin lobisinde onu bekleyen Çelebi. Muhsin Yazıcıoğlu ile kader arkadaşlığı yapan ancak onun katillerini saklayanlarla bir arada olmakta beis görmeyen de aynı Çelebi. 

Ne desen boş. bağımsız ülkücüler platformu gibi uyduruk teşkilatlar referandum ya da seçim zamanları ortaya çıkıp MHP'ye küfür etmekten, AKP'ye methiye düzmekten başka ne yapar? 

Ülkücü camia bu gibi kuruluşların nasıl kurulduğunu ve hangi kaynaklardan beslendiğini çok iyi bilir. O yüzden malum çevrelerin ve gazetelerin yırtınması boşuna. Ülkücüler bu oyuna gelmez.

Kapsamhaber

Editör: TE Bilisim