YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Aksaray Valisi Selami Altınok, Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren ile birlikte Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

    Dernek Başkanı Hüseyin Koçak ve şehit aileleri ile görüşen Vali Altınok, devletin tüm imkânları ile şehit yakınlarının her zaman yanında olduğunu söyledi. Vatanın bölünmez bütünlüğü milletin huzur ve güveni için canlarını feda eden şehitlerin anne, baba eş ve çocuklarının bu millete ve bu devlete emanet olduğunu belirten Vali Altınok, “Sizlerin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sizlere kapımız gönlümüz her zaman açık. Üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız." dedi.

    Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile her zaman irtibatlı olduklarını ifade eden Vali Altınok, “Şehit yakınları ve gazilerimiz bizlerin bu milletin onurudur. Vatan savunması gibi çok kutsal bir görevde canlarını vererek şehit düşen kardeşlerimizi minnetle saygıyla anıyoruz. Şehitlerimizin aileleri bize emanettir. Her zaman yanınızdayız." şeklinde konuştu.

    Vali Altınok, Aksaray Valiliği Şehit ve Gaziler İşleri Şube Müdürü Ahmet Özdemir’e, şehit aileleri ve gazilerin iş ve işlemleri ile sorun ve taleplerinin herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden çözülmesi talimatını verdi.

Editör: TE Bilisim