İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Mezine Sırakaya, kaset iddiaları ile yıpratılmak istenen MHP Milletvekili Meral Akşener’e destek vererek, "Akşener hakkında ortaya atılan iftira kampanyaları, akıl tutulması yaşayan AKP hükümeti ve yandaşlarının son çırpınışlarıdır." dedi.

Kaset siyaseti yaparak MHP’ye darbe vurmaya çalışan zihniyetin bu sefer yaş tahtaya bastığını belirten Sırakaya, “Kadın bedeni üzerinden siyaset yapmaya çalışan zavallı zihniyet ile bunu servis eden havuz medyasının sonu gelmiştir. Kadın bedeni üzerinden siyaset yapmaya çalışan bu zavallı zihniyete en güzel cevabı 8 Haziran sabahı Türk kadını verecektir” şeklinde konuştu.

MHP Milletvekili Meral Akşener’e atılan iftiranın, AK Parti zihniyeti ve yandaş medyasının Türk kadınına olan bakış açısını biz kez daha gözler önüne serdiğini dile getiren Mezine Sırakaya, "İktidar uğruna, 59 yaşında olan ve yakında babaanne olacak bir bayana iftira atabilecek kadar gözü dönmüş bu şahısları önce Allaha sonra Türk halkına havale ediyorum. Türk Milleti 7 Haziran günü sandıkta bu şahıslara en güzel cevabı verecektir." diye konuştu.

Sarıkaya, AK Parti hükümetinin 'çamur at izi kalsın' zihniyetiyle bu kez Meral Akşener’i hedef aldığını ancak bu kez yaş tahtaya bastığını anlayınca işi havuz medyasının üzerine atarak işin içinden sıyrılmaya çalıştığını öne sürdü. Mezine Sırakaya, "Karakterli ve dik duruşlu Asenaların çalışmaları AKP hükümetini ve havuz medyasını rahatsız etmiştir. 8 Haziran sabahı hayal olacağını anlayan AKP hükümeti, yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulmak için kutsal kitabımızı siyasete alet etmekten tutun da bir kadının namusuna iftira atmaya varacak kadar her şeyi yapmaya başlamıştır.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim