Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
 MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener üzerinden hayal mahsulü siyasi spekülasyonlar ile hedef MHP nin kurumsal varlığıdır.MHP bitmek bilmeyen komplolar ile asparagas haberler ile itibar kaybına uğratılıp iftiralara muhatap edilerek surda bir gedik açarak işbirlikçi besleme koro çakal postu giyerek dur durak demeden saldırıyor.Tecrübeli sevilen siyasetçi MHP İstanbul milletvekili vakur tavrı ile milli tavrını muhataplarının suratına tokat gibi vuruyor.

İşte Meral Akşener'le ilgili ilginç bir haber ve kendi yorumları !

Abdullah Gül'den örnek veren Faruk Acar, "Önümüzdeki günlerde AK Parti'den böyle bir hamle bekliyorum" diyerek, "sadece Abdullah Gül'den bahsetmiyorum. Meral Akşener, Ali Babacan, Rifat Hisarcıklıoğlu ve Nihat Ergül gibi flaş isimlerle vitrin yenilenirse iktidara taşıyabilir" dedi.

Meral Akşener, bu iddiayı haberiyakala.com sitesine değerlendirdi. 

Akşener, "Ben o programı seyretmedim ama yazısını okudum. Şirin Payzın'ın programında Faruk Acar diyor ki AK Parti olası bir erken seçimde yüzünü yenilemeli ve saydığı isimler arasında da Sayın Babacan'da var bir telkinde bulunuyor, böyle olsa iyi olur diyor. Böyle bir iddia var dememiş ama CNNTÜRK yazıya döktükten sonra yazının başına Meral Akşener AK Parti'ye geçecek diye yazmış. Kesinlikle böyle bir şey yok. ANDY-AR'ın sahibi olan beyefendi bir fikri ortaya koymuş. İsmi geçen diğer arkadaşları bilemem ama benim için böyle bir şey söz konusu dahi değil. Bakın altını çizerek söylüyorum ben MHP milletvekiliyim ve böyle bir durum kesinlikle söz konusu değil. Böyle bir şey mümkün değildir." dedi.
Editör: TE Bilisim