Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı

 Fetullah Gülen Cemaati’ne yakınlığı ile bilinen Tuncay Opçin’in Alaattin Çakıcı ile ilgili attığı bir tweet olay yarattı
Fetullah Gülen Cemaati’ne yakınlığı ile bilinen Tuncay Opçin’in Alaattin Çakıcı ile ilgili attığı bir tweet olay yarattı.Tweetin ardından açıklama yapan Alaattin Çakıcı, Fethullah Gülen’e ve cemaatine sert sözlerle yüklendi.

Kendisine yöneltilen eleştiriler için “Ömrümde ne bir siyasi partiye ne bir güce köpeklik asla yapmadım, yapmam” diyen Çakıcı, Fethullah Gülen’e “Cemaatine hakim olamayan imamın müridinin yellendiğini bilir misin ? Allah aşkına sen kendini Said Nursi Hazretleri mi zannediyorsun ? yoksa Fakrullah Hazretlerinin talebesi Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri mi ?” dedi. İşte Alaattin Çakıcı’nın o mektubundan satır başları;     “Allah'ın salih kuluysa Allah onunla olsun, değilse Rabbim bildiği gibi yapsın”     Bugüne kadar çıktığım mahkemelerde Fethullah Gülen ile ilgili şu cümleyi söyledim."Allah'ın salih kuluysa Allah onunla olsun, değilse Rabbim bildiği gibi yapsın." Açmış olduğu dünya üzerindeki okullardan dolayı kendisi için asrın Türk-İslam misyoneri diye bir ifade kullandım ve her yerdeki sohbetlerimde kendisi için bir şey diyemem ama Türkiye'nin en büyük deniz ticaret filo sahiplerinin yıllardır insanlık suçu olan eroin suçu yaptığını Amerika'da FBI ve DEA ve Avrupa uyuşturucu birimleri bilmektedir.Büyük mazot kaçakçılığı yapmaktadırlar.Aynı şahıslar kara para aklamak suretiyle bankacılık ve yüksek düzeyde faizcilik yapmaktadırlar.Bu kirli zehir ticareti ile aklanan kara para sözde insan hayatı kurtarmak için Türkiye'nin en büyük hastanesi kuruldu.  

Allah bilir,bunun  açtığı okulllar fitne yuvası mıdır yoksa bilim dünyasına mı hizmet etmektedir Efendimizin bir sözü var "İlim Çin'deyse mutlaka ona sahip olun."Allah bilir,bunun  açtığı okulllar fitne yuvası mıdır yoksa bilim dünyasına mı hizmet etmektedir. Mavi Marmara baskınında hayatını kaybeden dokuz insanımız ile ilgili Sayın Fethullah Gülen'in Amerikan basınına vermiş olduğu beyannatında "meşru otoriteye karşı geldi." cümlesi İsrail karasuları içerisinde gerçekleşseydi doğru bir cümle olurdu.İsrail karasularından yetmiş deniz mili uzaklıkta uluslarası sularda gerçekleşen bu saldırıyı meşru göstermek bir din adamına yakışmaz.Allah'a tevekkül etmiş insan sırf Amerika'da oturabilmek için Musevi lobisine böyle bir ifadeyi kullanmazdı. Burada camiler mi kapalı? Din ve inanç özgürlüğüne devlet yasak mı koymuş ? Dinini burada yaşayamıyor muydu ?   Yıllar evvel kendisini televizyondan izledim.

Her zamanki gibi göz pınarlarından yaş akıyordu.Ve şöyle bir cümle kullandı."Hicretteyim."Burada camiler mi kapalı? Din ve inanç özgürlüğüne devlet yasak mı koymuş ? Dinini burada yaşayamıyor muydu ? Yoksa Mekke'de dinini yaşayamayan müminler Efendimizin emriyle Habeşistan'a hicret ettiler kendini Cafer bin Talip mi zannediyor ? Cafer bin Talip, hicret dönüşünde bir savaşta iki kolu da kesildi.Şehitlik mertebesini Rabbim kabul ederek kopan kollarının yerine iki kol ekleyerek melekler ile cennete uçtuğunu Cebrail Aleyhisselam diyor ki ; "Cafer tayyar oldu, iki melekle cennete uçuyor" Ölümden korkandan, cezaevindeki baskı ve zulümden korkanın imanı şüphelidir Yine kendisine bir mahkemede, ülkene dön seni Türkiye cezaevlerinde kimse öldüremez.Ölümden korkandan, cezaevindeki baskı ve zulümden korkanın imanı şüphelidir.

Yine de Allah bilir. Cemaatinize mensup olan Tuncay Opçin benim cezaevinden serbest bırakıldığımı ve iktidarın yanında olduğumu ifade etmiş.Ben değil sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın makamına saygı duyarım, sevmek zorunda olmadığımı defalarca bu ülkede dile getirdiğimi tüm dünya kamuoyu  bilmektedir.Ömrümde ne bir siyasi partiye ne bir güce köpeklik asla yapmadım, yapmam. Bu nasıl din adamlığı   Sayın Fethullah Gülen ; Bu nasıl din adamlığı? Ortadoğu coğrafyası, aziz vatanımız bir ateş çemberinden geçiyor.Bir gün huzurun ülkenin esenliği için ve devletin yanında olduğunu dile getirmedin.Sen de benim gibi Tayyip Erdoğan'ın sivil kimliğini sevmek zorunda değilsin.

Edirne fatihi Müşir Şükrü Paşa'nın sana lanet ettiğini biliyor musun ? Bunu çok adam bilmez çoğu Erzurumlu da bilmez.Erzurum'da Şükrüpaşa mahallesi ve ilkokulu varolduğıu halde bu aileden geldiğini yüzde 80 Erzurumlular da bilmez. Sayın Fethullah Gülen ; Cemaatine hakim olamayan imamın müridinin yellendiğini bilir misin ? Allah aşkına sen kendini Said Nursi Hazretleri mi zannediyorsun ? yoksa Fakrullah Hazretlerinin talebesi Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri mi ? Bu ülkede herkesle kötü ol, cemaatine söyle BENİMLE ASLA KÖTÜ OLMASIN! Sayın Fethullah Gülen; Bu ülkede herkesle kötü ol, cemaatine söyle BENİMLE ASLA KÖTÜ OLMASIN! Ben ülkemde yıllardır hücremde yatarım.Her türlü adaletsizliğe karşı sonunda ölüm bile olsa haklı olduğum davada makamı mevkisi ne olursa olsun dilimi kimse susturamaz. Devletin bekası söz konusu olunca tüm önyargılar, yanlışlar bir kenara bırakılır.

Devletimizin ve milletimizin bekası için tek vücut olmak gerekirken emperyalistlerin, sömürgeci zihniyetin köpeği olmak en büyük şerefsizlik ve vatan hainliğidir. Sayın Fethullah Gülen; Yine aynı sözümdeyim.Cemaatin kokuşmuş.Allah katında, Allah'ın salih kuluysan Rabbimin rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Dini kullanıyorsan Allah'ın salih kulu değilsen Rabbim seni bildiği gibi yapsın. Türkiye Cumhuriyeti ve Dünya Kamuoyuna Saygılarımla Arz Ederim.











Editör: TE Bilisim