Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adı ile..

????Düşünce'nin Özgürlüğü'nü " Kendi'nle " sınırlamak !
ne ACI !

????Her Cennette aynısı oluyor.
Biri elmayı ısırıyor.

????ALEVİ'Mİ DEDİNİZ...???

Onlar; Sarıkamış'da zemheri de, Çanakkale'de dört mevsimde, Millî Mücadele de' ise her Cephede'dirler....
Karadeniz'de "Çepni"

Doğuda "Türkmen", Ege'de "Tahtacı", Anadolu'da kimi zaman "Aşiret", kimi zaman "Kızılbaş", kimi zaman da ALEVİ dediklerimiz TÜRK'ÜN özbe öz "OĞUZ BOYU" dan olan güzide insanlardır.

Hz Muhammed'i "PEYGAMBER", Ali'yi "PİR", On İki İmamı "DÜSTUR", Ehlibeyti "ŞİAR" edinmişlerdir.

Düşüncelerin de, sosyal ve içtimai yaşantılarında İslam Tasavvuf Felsefesinin inanç ve ahlak boyutuna fazlasıyla önem vererek, " ELİNE, BELİNE, DİLİNE " hakim olma şuuru ile yaşamayı ve yaşatmayı ilke edinmişlerdir.

Hassasiyet ve Adalet anlayışları, Cem Evlerindeki icra ettikleri "Müsahiplik" CEMİ'nde, kapılarını ve gönüllerini "Hırsıza, Katile, Yolsuza ve de Düşküne" tamamen kapatarak camianın kirlenmesine asla müsaade etmezler.

Sazın sözün ve muhabbetin, semah dönerek vücut bulması, Muhammed ve Ali'nin isimleri her geçtiğin de dökülen gözyaşları, İSLAM'A bağlılık ve hürmetlerinin en güzel tezahürüdür.

ALEVİLER, Bu Mübarek Coğrafya'da içinde yaşattıkları, Vatan ve Memleket sevgisi ile yoğrulmuş, TÜRK'ÜN örf ve adetini özümsemiş, İSLAMI kendi kültür ve değerleriyle güzelleştirerek inancımızın zenginleşmesine neden olmuşlardır.
Tarihin hiçbir döneminde Milletine ve Devleti'ne asla ihanet, delalet etmeden ve husumet beslemeden etle tırnak olmayı bilmişlerdir.
Alevi Kardeşlerimiz ve dostlarımız hakkında, art niyetli ve önyargılı itibarsızlaştırma düşünceleri ve çirkin politikalara meze edilmek istenmeleri bu Ülkeye yapılacak en büyük kötülük olarak görmekteyim.

Onlar...Bizim gözümüz de, HACI BEKTAŞİ VELİ 'nin Anadolu'yu "Türkleştirmek ve İslamlaştırmak" üzere çıktığı bu Mübarek yolunu yol bilenlerle, PİR SULTAN'ın hakka teslimiyetin deki incelik şuuruyla "Evveli Muhammed, Ahirim Ali" diyen CAN'lardır.
Alıntı/

???? “Sünni’ye düşman Alevi, Alevi’ye düşman Sünni bizden değildir!
Alevi-Sünni kutuplaşmasına hizmet eden kim varsa Türk milletinin azılı hasmıdır.”

????Umudumuz odurki Alevi kardeşlerimiz Cem evlerini ve Aleviliği suistimal ederek kominizm vb diğer yasa dışı fraksiyonların kıskacına almaya çalışan fosilleşmiş beyinleri bünyesinden atarak,Pir'imiz Hz.Ali'nin(K.V) ilim kapısında CEM,Yesevi yolunda DEM,Hacı Bektaş dergahında İslam ve Türk düşmanlarına KEM olmaya devam ederler..

Selam ve Dua ile...

ALINTI

Editör: TE Bilisim