Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Amasya’da viraja hızlı giren alkollü sürücü, önce otobüs durağını yıktı, sonra da 2 kız çocuğunu ezdi.

Kaza, Amasya E Tipi Kapalı Cezaevi önünde bulunan virajda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Amasya istikametine seyretmekte olan 19 BB 709 plakalı otomobilin sürücüsü Yaşar Musa A. (27) girdiği virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobil önce otobüs durağını yıktı, daha sonra da markete gitmek için evden çıkan 10 yaşındaki Cansu Türkoğlu ve 7 yaşındaki Medine Türkoğlu kardeşleri altına alarak sürükledi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı Cansu ve Medine Türkoğlu kardeşleri Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerafettin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 7 yaşındaki Medine Türkoğlu'nun durumunun ciddiyetini koruduğu, ablası Cansu Türkoğlu'nun ise sağlık durumunun iyiye doğru gittiği bildirildi. Yapılan kontrol sonrasından 59 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüsü Yaşar Musa A.'nın ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim