‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
 Amasya'nın Göynücek ilçesi AKP'li Belediye Başkanı Kemal Şahin'in facebook hesabından AKP'ye kullanılmış oy pusulasını paylaşması ortalığı karıştırdı.

AKP'li Belediye Başkanı Kemal Şahin 1 Kaım seçimleri için oy kullanma işleminin başlamasına saatler kala AKP'ye kullanılmış bir oy pusulasının fotoğrafını facebook hesabından paylaştı. Şahin kısa süre sonra paylaşımını silerken olayın duyulması ile Amasya karıştı. MHP Amasya Milletvekili Mehmet Sarı ve MHP İl Başkanı Kadir Kutay Samsun Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduktan sonra basına da açıklama yaptı. AKP'li Kemal Şahin ile konuyu görüştüğünü belirten Mehmet Sarı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sevgili hemşehrilerim can dostlarım, yol arkadaşlarım. AKP kirliliğinin, düzenbazlığının numunesidir, kanıtıdır... Sayın Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin Bey'le konuyu bizzat kendim görüştüm. Facebook'tan hemen kaldırdığını söylerken heyecanını yenemediğini anladım. Yarınki seçimin oy pusulasını nasıl elde ettiğini sorduğum zaman ise cevap veremedi... Konuyu sizin takdirlerinize bırakırken hukuki süreci de başlattığımı beyan ediyor ayrıca emniyet güçlerinin de ne derece tedbirli olduklarına dahil dikkatinizi çekiyorum... Konuyla alakalı birimleri göreve davet ediyorum.Takdir Amasya halkımızındır."
Editör: TE Bilisim