Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Türk Kızılayı, Anıtkabir’i ziyaret eden vatandaşlara, Çanakkale’de Anzak çıkarmasını durdurmak için mücadele eden 57. Alay’ın son yemeği olan kırık buğday çorbası ve ekmek dağıttı.

24 saat açık olan Anıtkabir’e vatandaşlar gece de yoğun ilgi gösterdi. Ankara’dan ve çevre illerden çok sayıda vatandaş Anıtkabir’e geldi. Türk Kızılayı ziyarete gelenlere kırık buğday çorbası ile ekmek ve çay ikram etti. Saat 04:00’e dağıtımına başlanan yemek öncesi vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Vatandaşların ikramdan memnun oldukları görüldü.

Turhal Belediyesi Çocuk Meclisi’nden gelen ‘Asım’ın Nesli Onbeşliler’ adlı asker kıyafetli ve elleri kınalı bir grup çocuk da vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Ziyaretçiler çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi. ‘Asımın Nesli Onbeşliler’ grubuna da buğday çorbasından ikram edildi. Yemek ikramı Çanakkale ve Anıtkabir’de eş zamanlı olarak düzenlendi.

Editör: TE Bilisim