Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
Ankara genelinde iş yerlerinden ve ikametlerden hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen şüphelilere yönelik yapılan operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda il genelinde iş yerleri ve evlerden hırsızlık yaptıkları tespit edilen kişilere yönelik olarak operasyon düzenledi. Aynı anda bir çok adrese eş zamanlı olanak yapılan operasyonda 12 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 23 adet lap top bilgisayar, 11 adet LCD bilgisayar monitörü, 1 adet LCD televizyon, çok sayıda bilgisayar hard diskleri, flaş bellekler ve 40 gr esrar maddesi ile 34 adet eroin maddesi ele geçirildi. Emniyette gözaltına yapılan sorgulamada yakalanan kişilerin 16 ayrı hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edildi.
Yakalanan şüpheliler haklarında hazırlanan soruşturma evrakı ile birlikte 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte liderlik yapmak, örgüt yönetimine katılmak ve örgüt adına hırsızlık yaparak haksız kazanç elde etmek' suçlamalarıyla adli makamlara sevk edildi.
Editör: TE Bilisim