Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
Başkentte iki otomobilin kavşakta kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 01.00 sıralarında, Keçiören'de Yozgat Bulvarı'nda meydana geldi. 06 AE 0895 plakalı otomobil ile 06 TKN 58 plakalı araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, bulvar üzerindeki kavşakta kafa kafaya çarpıştı. 06 TKN 58 plakalı otomobildeki 3 kişi adeta hurdaya dönen araç içinde sıkıştı.

Görgü tanıkların ihbarıyla olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede 06 TKN 58 plakalı araçtaki 3 kişi ile diğer aracın sürücüsünün hayatını kaybettikleri belirlendi. Cesetler itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu bulundukları yerden çıkarıldı. Otomobillerin parçalarının yola saçıldığı görüldü. Trafik polisleri yolda tedbir aldı. Kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Cenazelerin hastane morguna kaldırılacağı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada her iki aracın sürücüleri Şevket Kaynak (43) ile Murat Demir (39) ve 06 TKN 58 plakalı otomobilde bulunan Zeynel Tekin (45), Uğur Kağan Gökmeşe (23) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ismi öğrenilemeyen bir kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Cesetler cenaze aracı ile Dışkapı Hastanesi morguna kaldırıldı.

Editör: TE Bilisim