Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Başkentte bariyerlere çarpıp takla atan araçtaki 2 kişi can verdi.

Kaza, saat 01.30 sıralarında Batıkent, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana geldi. 34 HC 6081 plakalı otomobil, Hipodrom mevkisini geçtiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yoldan çıktı. Yol kenarındaki demir korkuluklara ve ağaçlara çarpan araç, yaklaşık 200 metre takla atarak gittikten sonra bariyerlerde asılı kaldı. Adeta hurdaya dönen araçtan fırlayan Serkan Yıldız ile arkadaşı Doğancan Köse, kaza yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri cesetlerin üstünü gazeteyle kapattı. İncelemelerin ardından cesetler cenaze aracıyla adli tıp morguna kaldırıldı.

"SORAN OLURSA BEN YAŞIYORUM!”

Bu arada, evine gittiği sırada Mevlana Bulvarı’ndaki kazaya rastlayan Serkan Yıldız isimli şahıs, kazada ölen Serkan Yıldız ile aynı firmada çalıştıklarını belirterek, "Önümde bir trafik kazası oldu. Ben buraya bakmaya geldim. Arkadaşlarım sürekli beni aradılar. Bana bir şey oldu diye. Önümde bir kazanın olduğunu söyledim ama ben yaşıyorum dedim. Kazada ölen Serkan Yıldız’ın ben olduğunu zannetmişler. Aynı firmada çalışıyoruz ama birimlerimiz farklı” diye konuştu.

Ehliyetini göstererek isimlerinin aynı olduğunu belirten Yıldız, kendisini arayan firma yetkililerine ise “Soran olursa ben yaşıyorum” diyerek kazada ölenin kendisi olmadığını anlatmaya çalıştı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilisim