Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
Ankara'da bir minibüsün arkadan çarptığı otomobildeki aynı aileden 5 kişi yaralandı. 3 yaralının durumu ağır. Başka bir kazada ise polis ekibine çarpan alkollü sürücü hafif yaralandı.

5 kişinin yaralandığı kaza, saat 03.30 sıralarında, Pursaklar protokol yolu üzerinde meydana geldi. Fuat Keskin yönetimindeki 06 DE 1986 plakalı minibüs, Haydar Doğancı yönetimindeki 19 KE 529 plakalı otomobile arkadan çarptı. Savrulan otomobil 150 metre sürüklendikten sonra durabildi. Otomobilde bulunan Doğancı ailesinden 5 kişi yaralandı. Araçta sıkışan bir kadın itfaiye ekiplerinin çabasıyla çıkarıldı. Yaralılar Ankara, Numune ve Dışkapı Hastanesi’ne kaldırıldı. Fuat Keskin, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Diğer kaza ise saat 02.00 sıralarında, Çankaya'daki İlker 1 Caddesi'nde gerçekleşti. Devriye görevi yapan polis ekiplerine Hikmet Şahin (24) yönetimindeki 06 GBE 71 plakalı otomobil arkadan çarptı. Polis memurları kazayı yara almadan atlattı. Alkollü olduğu belirlenen Şahin ise başından hafif şekilde yaralandı. Olay yerine ambulans ve asayiş ekipleri sevk edildi. Şahsın ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Otomobilin içinde inceleme yapan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim