Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Ankara’da meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmeye çalışan Memduha Yıldırım isimli yaşlı kadına otomobil çarptı. Çarpan aracın sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaşlı kadın da olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay saat 16.00 sıralarında Mamak Plevne Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre karşıdan karşıya geçmeye çalışan 81 yaşındaki Memduha Yıldırım’a Vural Arpa yönetimindeki otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaşlı kadın ağır yaralanırken, çarpan aracın sürücüsü otomobiliyle hemen olay yerinden ayrıldı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Bir süre sonra acı haberi alan yaşlı kadının yakınları olay yerine geldi. Yakınlardan kimisi gözyaşını tutamazken kimisi de kriz geçirdi. Kriz geçiren yaşlı kadının torunu sedye yardımıyla ambulansa taşınıp tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için aracın muhtemel kaçış noktalarını tuttu. Bir süre sonra ekipler aracın yerini tespit ederken, sürücü aracını Önder Mahallesin’deki ara sokaklarda bırakıp kaçtı. İddiaya göre kaçan şahsın isminin Vural Arpa olduğu ve kollarından sağ taraftakinin dirsekten aşağı olmadığı belirtildi. Bir süre sonra olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı. Ekiplerin incelemesinden sonra ceset cenaze aracına tabutla taşınıp morga kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim