Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
Başkentte uçuruma yuvarlanan bir kişiyi 112 ve polis ekipleri yaklaşık 3 saatlik aramanın sonunda yaralı halde buldu. Şahısla 3 saat boyunca cep telefonu vasıtasıyla irtibat kuruldu.

Olay, saat 01.30 sıralarında Keçiören, Yeşilöz Mahallesi’nde meydana geldi. Uçurumdan yuvarlanan Levent Bilber, cep telefonuyla 112’yi arayıp yardım istedi. Bilber, Hasköy tarafında olduğunu ancak nokta olarak yerini bilmediği söyledi. Bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Dik yamaçların kenarlarına bakan polis ve sağlık görevlileri el fenerleriyle şahsın yerini bulabilmek için uzun süre gayret sarf etti. Arama yapıldığı esnada ambulansın sireni sürekli açık tutuldu. Telefonla irtibatın bir an bile kesilmediği şahsa ambulansın siren sesini duyup duymadığı soruldu. Şahsın siren sesinin yaklaştığını söylediği yerlerde aramalar yoğunlaştırıldı.

Yaklaşık 3 saat süren aramaların ardından Bilber, yaralı ve yarı baygın halde ağaç ve çalılıkların yer aldığı kuytu bir alanda bulundu. 300 metrelik mesafeden yuvarlandığı öğrenilen şahsın yüzünde kan izleri görüldü. Sedyeye alınan Bilber, ambulansa bindirilerek Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim