Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
Ankara’da yağıştan dolayı direksiyon hâkimiyeti kaybedilen bir otomobil önce başka araca daha sonra ise yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, Başkent Bulvarı Atlantis AVM’nin önünde bulunan alt geçidin altında meydana geldi. İddiaya göre, Musa Turhan yönetimindeki 10 NR 857 plakalı otomobil, yolun yağışlı olmasından dolayı biranda aracının hâkimiyetini kaybetti. Sürücünün kazayı önleme çabalarına rağmen otomobil önce seyir halindeki İlhan Kürk idaresindeki 34 SK 537 plakalı araca çarptı, daha sonra yol kenarındaki ağaca çarptı.

Otomobil ağaca adeta saplanırken, durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinin çevresinde yeni bir kaza ihtimaline karşı önlem aldı ve diğer sürücülerin kontrolü geçmesini sağladı.Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralıları hastaneye kaldırdı. Alınan bilgiye göre, Musa Turhan’ın durumunun ağır olduğu, İlhan Kürk’ün ise hafif yaralandığı belirtildi. Kazaya karışan otomobiller çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırdı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Editör: TE Bilisim