Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman, annelerin dünyada hiçbir şeyle kıyaslanmayacak kutsal kişiler olduğunu söyledi.

    Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman, "Anneler bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, hayatın her alanında önemli görevler üstlenerek geleceğin şekillenmesinde büyük katkılar sağlayacak olan kişi, dünyadaki hiçbir değerle kıyaslanmayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak en kutsal varlıklarımızdır." dedi.

    Kişiliğin ailede oluşmaya başladığını ve ilk deneyimlerin bu süreçte kazanıldığı belirten Salman, "Bunun bilincinde olan annelerimiz bu yönüyle toplumun en önemli aktörleridir. Onlar, yetiştirdikleri sağduyulu, sağlıklı, ilkeli ve özgüvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar. Kadınlar her zaman kendisinden önce yardıma muhtaç olana el uzatan ve paylaşmayı seven kişilik özelliği göstermiş, öncelikle insan sonra da anne olarak sağlıklı nesiller yetiştirmiştir. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini benimsemek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur. Yaşam deneyimleriyle yolumuzu aydınlatan, dünyayı, insanları ve yaşamı sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan yüce varlıklarımız annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, bu vesileyle istedikleri tek şey olan hatırlanmanın sadece bir güne sığdırılmaması gerektiğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim