İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...
Sakarya'da 9 yıl önce geçirdiği kaza sonucu belden aşağısı tutmayan Selma Deniz, engeli olmasına rağmen anne olmaktan vazgeçmedi. Kazadan 3 yıl sonra severek evlendiği Engin Deniz ile hayata tutunan engelli kadın, 2 yıl önce dünyaya gelen kızıyla yeniden doğdu.

    Korucuk Mahallesi'nde yaşayan Selma Deniz, 2004 yılında içinde bulunduğu otomobile hemzemin geçitte trenin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Genç kadının, belden aşağısı omuriliğinde oluşan hasar nedeniyle felç kaldı. Kaza sonrası aylarca hastanede tedavi gören Deniz, Almanya'da kök hücre nakli oldu. Kök hücre naklinin ardından ayaklarını oynatmaya başlayan genç kadın, 2007 yılında Engin Deniz ile hayatını birleştirdi. Çiftin 2 yıl önce Damla ismini verdikleri bir kız çocukları oldu.

    Selma Deniz, kazadan sonra büyük zorluklar yaşadığını söyledi. Kazadan sonra 3 yıl evden çıkmadığını ve hayata küstüğünü belirten Deniz; "Annemi kanserden kaybettim. Ablamda kazada öldü. Bir erkek kardeşim var. Onun da durumu çok iyi değil. Kazadan sonra hayata küsmüştüm. Eşimle daha önceden tanışıyorduk. Engelim sevgimize engel olmadı. Evlendikten sonra hayata tutundum. Eşimin sayesinde zorlukları aştım. 2 yıl önce çocuğumuz oldu. Kızımla yeniden doğdum. Anne olmak engelimi dahi unutturdu. Eşim ve kızım sayesinde yaşama bağlandım" diye konuştu.

    Eşinin en büyük destekçisi olduğunu dile getiren Deniz, maddi imkansızlık nedeniyle tedavisini devam ettiremediğini söyledi. Kendisiyle ve evin işleriyle ilgilenen eşinin çalışamadığını anlatan Deniz, şunları kaydetti; "Eşim bakıcı görünüyor. Devletten aldığımız bakıcı parasıyla geçiniyoruz. Eşim hem ben ve çocukla ilgileniyor. Ev işlerini o yapıyor. Doktorlar kendi işimi görecek kadar bastonla yürüyebilme umudum olduğunu söylediler. Hamile kalınca tedavimi sürdüremedim. Şimdi maddi durumum yok."

    Engin Deniz ise eşiyle severek evlendiklerini söyledi. Evlenirken eşinin engelini hiç düşünmediğini kaydeden Deniz, "En büyük destekçisi benim. Evlendikten sonra hayatı yeniden sevdi. Hayata bağlandı. Çocuğumuz oldu. Güzel bir aile olduk. En büyük isteğim yürümesini görmek." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim