DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Esenler’de 4 katlı bir apartmanın çatısı alev alev yandı. İtfaiyenin çalışmasıyla söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Apartmanın çatısında maddi hasar meydana geldi.

Kemer Mahallesi 922. Sokak 37 numarada bulunan 4 katlı apartmanın çatısında saat 07.00 sıralarında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bütün çatıyı sardı. Alevleri gören vatandaşlar vakit kaybetmeden itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Turgut Reis, Bayrampaşa ve Bağcılar İtfaiyesi’ne bağlı ekipler, merdiven aracıyla yangına müdahale etti. Büyük paniğe yol açan yangın itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Apartmanın sahibi Sadık Bıyıklı da itfaiyenin söndürme çalışmalarını korkulu gözlerle izledi. Bıyıklı sabah namazı için gittiği camiden dönerken yangını gördüğünü söyledi. Bıyıklı, apartmandaki yakınlarının yanan parçaların merdiven boşluğuna dökülmesi sebebiyle güçlükle dışarı çıktıklarını aktardı. Karşı binada oturduğunu söyleyen bir görgü tanığı da alevleri görünce itfaiyeye haber verdiğini ifade etti.

Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Apartmanın çatısında maddi hasara yol açan yangının çıkış sebebini belirlemek için inceleme başlatıldı.

Editör: TE Bilisim