Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, park halindeki bir aracın arka camını kırarak içinde bulunan eşyaları çalan hırsızla polis arasında kovalamaca yaşandı. Polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu hırsız kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Bostanlı semti Beşikçioğlu Camisi önünde meydana geldi. İddialara göre, C.S. (37), 35 AV 8547 plakalı penalven tipi aracını Beşikçioğlu Camisi'nin önüne park etti. Bir süre sonra yabancı uyruklu bayan arkadaşı M.N. (34) ile aracının yanına gelen C.S., aracın arka sağ camının kırıldığını farketti. Aracın içinde bulunan eşyaların da çalındığını gören C.S. durumu hemen polise bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen Karşıyaka İlçe Asayiş ekipleri, araçta bulunan ve M.N.'ye ait olan pasaport, deri mont ve içinde 140 lira para bulunan cüzdanın çalındığını tespit etti. Çevrede şüpheli şahıslara yönelik uygulama yapan polis ekipleri, olay yerine yakın bir yerde şüpheli M.T.'yi (21) farketti. Polisi görünce kaçmaya başlayan zanlı, kovalamaca sonucu çaldığı eşyalarla birlikte yakalandı. Bostanlı Polis Merkezi'ne götürülen zanlının işlemlerinin ardından adliyeye sevkedileceği öğrenildi. Araçtan çalınan eşyalar da sahibine teslim edildi.


Editör: TE Bilisim