Yaylalar ve gözeler şehri Kürtün'de maden işletmesi istemiyoruz! Yaylalar ve gözeler şehri Kürtün'de maden işletmesi istemiyoruz!
   Araplara Türkler sizi sömürdü bize de Araplar sizi hep arkadan vurdu fitnesini yıllarca bıkmadan usanmadan yaydılar. Gerçekte Türk milletine Yemen’de Hicaz’da, Filistin’de Afrika’da Suriye’de ve Irak’ta arkadan vuran bugünkü İŞİD’in benzeri o günkü versiyonu İngilizlerin oyununa gelmiş Arap Bedevi’lerdir.
   Bu siyonist Vahhabi mikrobunu üreten İngiliz Siyonist mahfiller bugün terör örgütlerine hamilik yapan terör üreten destek veren işte o kanlı örgütlere dünde bugün de vekaleten savaş yaptıran emperyalist siyonistlerdir. Bu hep böyle gelmiş böyle gidiyor.
   Normal saf temiz bir mü’minin insan öldürmesi çok zordur. Hiç kimse katil olmak istemez. “Haksız yere bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir” diyerek konuyu özetleyen Mübarek dinimizin temel bakış açısıdır. Lütfen fitneye âlet olmayalım.
   Bugün İŞİD’i üretenler yarın bunun üzerinden saf temiz müslümanları suçlayacaklardır. Her hâlükârda alçak bir iftira, komplo, ihanet karşısında herkesi uyanık olmaya çağırıyorum. Osmanlı Devleti döneminde Türk milleti için çok acı olaylar olmuştur. 8 Milyonluk toplam Türk kitlesi içinden 1 Milyon dolayında Anadolu delikanlısı salt bir takım emeller uğruna Yemen denilen bölgede yok yere ölüme sürüklenmişlerdir.
   Bu olay sadece Yemen bölgesinde olan vakıadır. Başka acı olayların yaşandığı bölgelerde vardır. Tarihi bağnaz tutumlar ile ele alacak olursak tarihten ( ders ) öğüt çıkaramayız.
   Osmanlı Devleti döneminde bir takım yerlerin zorla tutulma uğraşı adeta bir Türk soykırımı gibidir.
   Bugün yaşadığımız sorunların en büyük nedenlerinden biri de yiten, savaşlarda yok olan bu üretken nüfustan kaynaklı olmasından dolayıdır.
   Araplara gelince, onlar doğal olarak kendi yaşam alanlarında kendilerini özgür olarak görmekte ve bundan dolayı da kendi yönetimlerini kendileri belirlemek eğiliminde oldular. Bu eğilimi kışkırtan, yönlendiren, kullanan ise genelde batı dünyası özelde ise İngilizler olmuştur. 
   O dönemde 8 Milyon Türk nüfus içinden sadece Yemen denilen bölgede 1 Milyon gencimizin kırdırılmasını ben ne Müslümanlığa hizmetle ne de bir başka kutsal değer ile ölçemiyorum. 
   Artık bunların tartışılması gerekiyor. Sürekli kutsanan, halifelik ve padişahlık kisvesi altında gerçeklerimizi göremiyoruz. Türk İslam dünyası ne zaman bu milli, dini şuura vâkıf olur o zaman ayağa kalkar. Aksi takdirde saf temiz çaresiz insanlar fitneye âlet olarak birbirini boğazlamaya devam eder. 
   Milli ve dini itibar kaybı da yine bize mâl edilir. Cehalet bunu azdırır, oradan makam sahipleri beslenir. Hâlbuki kurtuluş dini, milli uyanıştadır. “Yârabbi uyandır kullarını alsın intikâmını’’ vesselam…

Editör: TE Bilisim