İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
Kars’ın Sarıkamış ilçesi Karakurt nahiyesinde geçtiğimiz günlerde bir TIR’ın Aras Nehri'ne uçması sonrası kaybolan şoföre Kars İl AFAD ekipleri ulaştı.

Iğdır ilinden gelip Erzurum’a gitmekte olan bir firmaya ait Enver Gül yönetimindeki 76 DK 441 plakalı TIR’ın Aras Nehri’ne uçması ile yaşanmıştı. Kaza sonrası olay yerine ulaşan ekiplerin araç şoförüne ulaşamaması sonrası, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) yardım istenmişti. AFAD arama ve kurtarma ekibleri olay yerine ulaşmış ve Kars Valisi Eyüp Tepe’nin yakın ilgisi ve talimatıyla Erzurum Arama ve Kurtarma Birliği ekiplerinin katılımı ile ortak çalışma başlatmışlardı. Ayrıca temin edilen vinç yardımıyla suya kapılan TIR nehirden çıkarılmış, fakat şoförü olan Enver Gül’e ulaşılamamıştı.

Aras Nehri’nde yürütülen arama çalışmalarında Gül’ün cansız vücuduna aracın düştüğü yerin yaklaşık 18 km aşağısında AFAD ekiplerince ulaşıldı.

Editör: TE Bilisim