Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Ardahan Merkeze Bağlı Ağzıpek köyü ormanlığında fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Ardahan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, Vali Seyfettin Azizoğlu, eşi Nilgün Azizoğlu’yla katıldı. Dikilen her fidanın gelecek nesiller için olduğunu söyleyen Vali Azizoğlu, ’’İstiyoruz ve diliyoruz ki, orman mevcudumuz Ardahan’da Türkiye ortalamasının üzerinde olsun.’’ dedi.

Ormanların önemine değinen Vali Azizoğlu, ’’Eğer biz orman mevcudumuzu yüzde 20’lere çıkarabilirsek, Ardahan iklim olarak, güzellik olarak, hava olarak, coğrafya olarak ülkemizin en nadide en güzel yerlerinden biri olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki biz gayret ve çaba gösterelim. Bu vesileyle, bu güzel köyümüzün kenarında dikmiş olduğumuz fidanlar, köyümüze, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca büyüdükten sonrada bu fidanları görmeyi diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Orman İşletme Müdürü Etem Kara program kapsamında yaklaşık 390 dönümlük bir alanda 75 bin fidan dikimi yapıldığını ifade etti. Fidan dikimi sırasında Vali Azizoğlu elindeki fotoğraf makinasıyla dikim yapan vatandaşları fotoğrafladı.

Etkinliğe, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, vali yardımcıları Kadir Taner Eser, Murat Karasu ve diğer yetkilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilisim