Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Uludağ'da yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda kalan sürücüler, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın programını aksattı. Arınç, yaklaşık 2 saat otelde yolun açılmasını beklerken, Bursa'ya dönmek için minibüs bekleyen tatilciler de kar ve tipi altında zor anlar yaşadı.

    Başbakan Yardımcısı Arınç, Uludağ'da birinci ve ikinci bölgede gün boyu telesiyejlere binerek incelemelerde bulundu. Ardından Beceren Otel'de otel işletmecileri ile bir araya gelen Arınç, Bursa'ya dönmek üzere Uludağ Polisevi'ne geldi.

    KAR KÜREME ARAÇLARI YOLLARI TEMİZLEDİ

    Vali Şahabettin Harput ile bürokratların eşlik ettiği Arınç'ın Bursa'ya dönüşünde gecikme yaşandı. Akşam saatlerinde tipi şeklinde yağan kar nedeniyle yollarda oluşan kar birikintisi sürücüleri sıkıntıya soktu. Milli Parklar mevkiinde bir otobüsün yoldan çıkmasının yanı sora çok sayıda araç da kayarak yoldan çıktı.
Uludağ yolundaki kazaların ulaşımda aksamalara yol açması üzerine Arınç, yaklaşık 2 saat otelde yolun açılmasını bekledi. Bu sırada dozerler ve kar kar küreme araçları harıl harıl çalışarak yolun karını temizledi.

    TATİLCİLER TİPİDE MİNİBÜS BEKLEDİ

    Arınç'la birlikte Bursa'ya dönmek için bekleyen tatilciler de zor anlar yaşadı. Yolun kapanması nedeniyle minibüslerin zirveye çıkması gecikti. Meydanda toplanan kalabalık ise kara ve tipiye rağmen minibüs bekledi. Saatlerce beklediklerini söyleyen tatilciler, üşüdüklerini ifade etti. Minibüs şoförleri ise yoldan çıkan araçların trafiği kilitlediğini dile getirdi.

    Yolun açılmasının ardından Arınç, jandarma ve polis ekiplerinin eşliğinde ağır ağır da olsa Bursa'ya dönüş yaptı.

Editör: TE Bilisim