YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, aynı mahallede oturan iki genç arasında henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan kavga sonucu bir kişi pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Şahin Gönen (18) ile Ramazan Güngör (24), dün akşam saatlerinde Yeni Mahalle mevkisinde bulunan Çal tepesine gitmek üzere yola çıktı. Gönen ve Güngör, bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Şahin Gönen, evinden aldığı pompalı tüfek ile Ramazan Güngör'e 4 el ateş etti. Kurşunlara hedef olan Ramazan Güngör ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan Şahin Gönen, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Ramazan Güngör'e müdahale eden sağlık ekipleri, saldırıdan bir süre sonra şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Suç aleti ile birlikte yakalanan Şahin Gönen, Altıntaş İlçe Emniyet Amirliğine götürülerek gözaltına alındı. Gönen'in alkollü olduğu öğrenildi. Güngör'ün cenazesi ise otopsisi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim