Arzuhâlimiz SANA'dır Allah’ım.

Hazan mevsiminde hüznü yaşatanları,i SANA arz ediyoruz ALLAH'IM!

Yüreğimizde, yüreğine ateş düşenlerin acısını taşırken, kalbimizden dilimize dökülen dualarla sana yalvarıyoruz ALLAH'IM!

Canlar, yürekleri yaktı. Her bir yürekte alev oldu parladı. Haykırışlarımızı duaya dönüştürdük. Arzuhâlimiz SANA'dır ALLAH'IM!

Şehidlerimizin kanıyla beslenen leş sürülerini, ocakları söndüren hainleri, hainleri destekleyen dalkavuklarını da SANA arz ediyoruz ALLAH'IM!

Polisimizi, askerimizi, masum sivilleri, ana karnındaki doğmamış bebeği şehit edenlerden, hakkımızı istiyoruz. Biliriz ki, SEN’in affetmediğin tek şey kul hakkı. Hakkımızı helal etmiyoruz ALLAH'IM!

Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!

Gözümüz yaşlı, gönlümüz yanık. Ne bizde kaldı derman, ne kalemimizde. Sözler de, yazılarda kifayetsiz şimdi. Kalemimiz yazamaz oldu. Yüreğimiz susmaz, acımız dinmez oldu. Gönlümüze akan yaşın ıstırabı bizi uyutmazken, şehidlerimizin ocağındaki acının ağırlığını, bu yürekler kaldıramaz oldu. Ebrehe’nin ordusuna yaşattığın hezimeti, Türkiye düşmanlarına, düşmanlarla hareket eden içteki ve dıştaki tüm Vatan hainlerine, kan emicilerin zalim eşkıyalarına da yaşat ALLAH'IM!

Arzuhâlimiz SANA'dır. Biliriz ki SEN, bilinmeyenleri bilir, görülmeyenleri görür, işitilmeyenleri işitirsin.

Huzuruna geldik, diz çöktük. Gözümüz yaşlı, gönlümüz yaslı. Mazlumun ahını yerde bırakma ALLAH'IM! Kahhar isminle kahreyle, helak eyle ALLAH'IM!

Bu vatanı bölmek isteyen, bir karış toprağında gözü olan küffar ordusunun planlarını boz ALLAH'IM!

Askerimizin, polisimizin VATAN için hizmet eden milletimizin yar ve yardımcısı ol. Küfre düşüren her sözden, her davranıştan SANA sığınırız. Sadece SEN'den medet umar, sadece SEN’den yardım isteriz.

Arzuhâlim yalnız SANA'dır ALLAH’ım. Bizim ile birlikte, vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin devamı, şehitlerimiz ve acılı aileleri için dua eden tüm inananların duasını kabul eyle. Rahmetin ile nasiplenen kullarından eyle ALLAH'IM! Âmin, âmin, âmin

Editör: TE Bilisim