Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Zonguldak'ta yayın yapan yerel televizyon muhabiri Yeşim Özdoğan, Devrek ilçesinde yaptığı canlı yayın sırasında aşırı sıcak nedeniyle bayıldı. Özdoğan'ın yardımına röportaj yaptığı Cumhuriyet Halk Partili Songül Malkoç ile ekip arkadaşları koştu.

Zonguldak İl Merkezinde yerel yayın yapan Pusula TV ekibi, Devrek Yol genişletmesi çalışmasının ardından geçen 16 Temmuz'da meydana gelen ve şuana kadar 86 binada 361 kişinin tahliye edildiği heyelan bölgesinde son durumu aktarmak için canlı yayın için ilçeye geldi. Aşırı sıcak hava da yapılan canlı yayını sunan Yeşim Özdoğan, ilçede yaşananlarla ilgili olarak CHP'li Songül Malkoç'u yayına konuk olarak aldı. Röportaj esnasında Songül Malkoç'a 'Son olarak neler söyleyeceksiniz' sorusunu soran Yeşim Özdoğan, Malkoç'un konuşmasından kısa süre sonra elini yüzüne götürerek sendelemeye başladı. Canlı yayın sırasında baygınlık geçiren muhabire Songül Malkoç ile ekip arkadaşları koştu. Özdoğan yaklaşık yarım saat sonra kendine gelirken, canlı yayına kaldığı yerden devam etti.

Özdoğan, canlı yayın sonrasında Zonguldak İl merkezinde kontrol amaçlı olarak özel hastaneye getirildi. Kan tahlili yapılan ve serum bağlanan Yeşim Özdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim