Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Bitlis’in Tatvan ilçesinde kendisine ait beylik tabancasıyla göğsünden vurulmuş olarak bulunan Astsubay Naci Demir (54), memleketi olan Amasya’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tatvan, 10'uncu Motorize Piyade Tugayı'nda görevli olan Astsubay Naci Demir, dün sabah saatlerinde Ordu Evi'ndeki dairesinde eşi ve çocuğu uyuduğu sırada kendisine ait beylik silahıyla kalbine bir el ateş ederek canına kıymaya kalkıştığı iddia edildi. Ağır yaralanan Astsubay Başçavuş Naci Demir, Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Geride herhangi bir not bırakmayan Astsubay Başçavuş Demir’in cenazesi, yapılan otopsisinin ardından Amasya’dan gelen yakınları ve ailesine teslim edildi. Astsubay Demir’in cenazesi sivil ambulans ile memleketi olan Amasya’ya getirildi.

"ASKERİ TÖREN YAPILMASINA İZİN VERİLMEDİ"

Amasya merkeze bağlı Ovasaray köyünde yaşayan baba Necati Demir (69) ve anne Lütfiye Demir (73) ile yakınları yasa boğulurken, Astsubay Demir için gelen askeri yetkililerin askeri cenaze töreni düzenlenmesi teklifi ailesi tarafından reddedildi. Öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından Astsubay Demir’in cenazesi Ovasaray köyü Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
Evli ve bir çocuk babası olan Naci Demir’in görev yaptığı yerde çok sevildiği, emekliliğe 5 ayının kaldığı ve maddi probleminin olmadığı öğrenildi.

Başçavuş Demir’in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Editör: TE Bilisim