Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
CHP'nin terörü araştırma komisyonu önergesi dostlar bizi alışverişte görsün önergesidir. Teröristtin meclis uzantıları ile bir komisyonda nasıl birlikte olacaksınız? HDP Hakkari milletvekili Abdullah Zeydan'ın "PKK sizi tükürüğünde boğar" diye herkese meydan okuyor. CHP böyle milletvekiller ile aynı komisyonda bulunmayı nasıl içine sindirecektir? CHP cumhuriyetin kurululuş değerlerini yıllardır aşırı sol örgütlere hamilik yaparak aşındırdı. Yıllarca halklara özgürlük komünist sloganı atanlara yataklık yaltaklık ve korumalık yaptı. Şimdi PKK avukatlığını yapan yeni etnik kimliklerden yeni milletler özerk ve federatif yapıların önünü açmak Atatürk'ün partisine yakışıyormu? Atatürk mezardan kalksa bu CHP lileri değnekle kovalamazmıydı?Atatürk yaşasa bunların bir tanesi Atatürk'ün yanından geçebilirmiydi.Atatürkten ve Atatürkçülükten geçinen takiyyeciler ülkeyi bu hale getiren ikiyüzlülerdir.

Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi onun kemiklerini sızlatmaya devam ediyor. Ülkenin bayrağı milli kimliği devlet bütünlüğü İstikkal marşı dili velhasıl tüm milli varlığımız ameliyat masasına alınmıştır. Narkoz en büyük tesirini CHP'nin kurumsal varlığında hissettirmiştir. Dünyayı ayağa kaldırması gereken parti dut yemiş bülbül gibi suskundur. Ülkenin zenginliği olan etnik kimlikleri küresel çetelerin kaşıması ile ortaya çıkan terörist yapıların dili ile olaylara yaklaşmak klavuzu karga yapmaktan ne farkı vardır? Ülkeyi kuranlar direnerek bedel ödeyerek Cumhuriyeti kurdu. CHP yıllarca devletin imtiyazlı yapısına sinerek korundu. CHP bir çok yabancı ideolojilere çanak tuttu ve beşinci kollara asla direnemedi.

Bir gün dini ile bir gün milli kimliği ile kavga etti.Müslümana irticacı, Türk'üm diyene faşist damgasını vurdu göğsünü gere gere Müslüman Türk'ü savunamadı. Şimdi ise boşa giden yıllara rağmen hala PKK'nın meclisteki uzantısı ile utanmadan aklınca MHP ile koalisyon hayali edebiliyor.Buda yetmiyormuş gibi dağda ki asker polis katili ile teröristlerin meclisteki uzantısı ile terör komisyonunda birlikte olmaya çalışıyor. CHP bu kafa karışıklığı ile küçülmeye mecbur ve mahkumdur. Böyle bir CHP AKP nin humuslu toprağı büyüme zemini olmaya devam eder. CHP daha fazla Atatürk'ün kemiklerini sızlatmadan sam amcanın "yeni" moda sosyal demokrat versiyon rollerini bırakmalı Cumhuriyetin kuruluş değerlerine dönmeli Atatürk'e manevi işkenceden vazgeçmelidir. MHP'nin ülke menfaatlerinin gerektirdiği bazen CHP bazen AKP ile aynı karar ve eylemde birlikte olması sonucu koltuk değneği yakıştırması adice bir karalama itibarsızlaştırma ve iftiradır.

CHP ve ülke için kurtuluş "YENİ" sam amca rolleri ile değil milyonlarca şehitler vererek oluşturulan Cumhuriyetin kuruluş ve kurtuluş değerlerine "YENİDEN" dönmektir.
Editör: TE Bilisim