Türkiye demokrasi özgürlük, adaleti, hukuku, bilimi kılavuz ettik diyenlerin modernlik çağdaşlık adı altında dine ve milli değerlere tepeden bakınca emperyalistlerin FETÖ gibi yapılara sızmasına, din istismarına çanak tutmuş teşvik tahrik ve malzeme olmuştur.

Milletin dine muhabbeti muhafazakar hassasiyeti modernliğe çağdaşlığa engel görülünce ipler kopmuştur.

Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?

Ülkenin imtiyazlı elitleri, beyazları, milleti hep aşağılamış onun dindarlık arzusunu çiğnemiş, insanları tarikat cemaat yapılarını iyi keşfedip oraya yuvalanan dünün İngiliz, Fransız, Alman bugünün AB, ABD İsrail ve Rusya’sına malzeme vermiştir.

FETÖ’den sonra hangi yapıların sırada olduğunu artık yaşayarak öğreneceğiz.

İşte bu yapılarda beşinci kol faaliyetlerini gören Atatürk bu yapıları en azından gerçek milli dini çizgiye çekinceye kadar kapatmıştır.

Kökü kafası beyni dışarda olan küresel manivela toplumsal dizayn sopası olan bu yapılar asırlardır Haçlılar ve siyonistler tarafından kullanılıyor.

Yemen’de bir milyon Anadolu yiğidi bu yolla şehit edilmiştir. En kolay yol yöntem budur.

Konu İle alakalı çok güzel bir kitap olan Mehmet Niyazi Özdemir’in “Ah Yemen vah Yemen” kitabını tavsiye edebiliriz.

Kur’an, Sünnet ve İslami anlayışı rehber edinen kökü beyni yerli milli İslami olan her sosyal organizasyon tarikat cemaat baş tacıdır ama ben şahsen cami cemaatindenim.

Yani Atatürk gibi dini ilimlere vakıf bir efsane devlet adamını anlamayıp yakasına Atatürk rozetini takıp laiklik adı altında dinsizlik komünistlik, ateistlik, misyonerlik yapanlar aslında dolaylı dini istismar zeminini oluşturan güruhtur.

Laikliğin inançlara özgürlük olduğunu idrak eden bir bakış en az bir asrı heba ettirmez.

Bu çıkmazı yaşamazdık. O yüzden aydınlanma çağı yakalama, gerçek Kur’an-i Rahman-i, Turan-i, ilmi hukuk adalet demokrasi ve özgürlükler ile olur.

Müslüman ahaliye tepeden bakan ağılayan tepesine binen bu sosyal siyasal vb. felaketlerin baş azmettiricisidir.

Lütfen milleti anlayın tepeden bakmayın!


Editör: TE Bilisim