İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Ben İLGİNÇ bir konuya değinmek istiyorum. Bu DİNCİ, OSMANLICI geçinen kişiler her fırsatta ağızlarında bir LAKIRDI geveleyip durmaktadırlar. O lakırdı şudur ; Efendim Atatürk Vahdettini sürgün etti, Osmanlı sülalesini ülkeden kovdu. 

Onlar böyle konuştuklarında onlara şunu hatırlatınız. Binlerce yıllık Türk tarihinde '' erki '' ( İktidar ) eline geçiren kimlerse karşıtlarını yok edebiliyordu. 

Osmanlıda bizim hiçbir zaman onamadığımız yönetim için kendi kardeşlerini, çocuklarını, kardeşlerinin çocuklarını ve onlara gönül vermiş insanları kıyalayan ( katleden ) düşünce de ne içindi, devletin gücünü elde tutmak içindi. 

Şimdi ataları kendi ailesinden onlarca, yüzlerce kişiyi boğmuş, yok etmiş, oklayarak öldürmüş kimseler için ONLARI MELEK GİBİ kutsayanların gerekçesi devletin düzeni yüksek menfaatleri olurken ; 

KURTULUŞ SAVAŞINI DEVLET VE MİLLET İÇİN VEREN ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARININ GÖRÜLDÜĞÜ YERDE ÖLDÜRÜLMESİ İÇİN FETVALAR VEREN KİMSELER İÇİN  '' SÜRGÜN KARARI '' VERMESİ O KİMSELER İÇİN YÜCE BİR MERHAMET OLDUĞUNU GÖRMEMEK NE MENEM ŞEYDİR. ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI ŞAYET TUTUKANSALARDI SÜRGÜN MÜ EDİLECEKTİ !!! 

EVET KURTULUŞ SAVAŞI İÇİN ANADOLU'DAN ÖRGÜTLENEN BU HAREKETİN TA KENDİSİNİ ENGELLEMEYE KALKANLARIN, KENDİLERİNİ İNGİLİZİN İNSAFINA BIRAKANLARIN ATATÜRK ADINA SÖYLEYEBİLECEKLERİ HİÇBİR ŞEY YOKTUR, OLAMAZ. 

ATATÜRK'ÜN OSMANLI AİLESİ İÇİN UYGULADIĞI SÜRGÜN, ONLARIN ALIŞIK OLDUĞU KIYIMLARA HİÇ BENZEMEZ, KENDİSİNİ ÖLDÜRMEK İSTEYENLERE KARŞI ULU BİR MERHAMETTİR.

Zafer Çağlaru

Editör: TE Bilisim