Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
Bağcılar’da bankamatikten para çeken yaşlı vatandaşları gözüne kestiren “Kaddafi” lakaplı bir kişi, kapkaç yöntemi ile paraları çalarak kaçtı. Zanlının kapkaç anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

“Kaddafi” lakaplı uyuşturucu bağımlısı Muammer Ç., bağımlı olduğu maddeyi almak için Bağcılar’da bankamatikten para çeken çok sayıda yaşlı vatandaşı ve telefon satıcılarını hedef seçti. Banka ATM’lerinin önünde gözüne kestirdiği kurbanların emekli maaşını çalıp kaçan zanlı, yoğun şikayet üzerine harekete geçen Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Evren Mahallesi’nde yakalandı.

Gözaltına alınan Muammer Ç. sorgulanmak üzere Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Emniyete girerken gazetecilerin soruları ile karşılaşan Ç., “Eroin bağımlısı olduğum için yaptım. Kendi isteğimle yapmadım, paraya ihtiyacım olduğu için yaptım” dedi. Muammer Ç., cezaevinden yeni çıktığını ve tövbe ettiğini ifade etti.

Banka ATM’sinden para çekerken kapkaça uğrayan Adnan Koç ise, “Şahıs, ben bankamatiğe parayı vereceğim sırada beni itti, ancak düşüremedi. Paramı almaya çalıştı, ancak kovaladım” dedi.

Muamer Ç.’nin saldırısına uğrayan çok sayıda mağdur, emniyete gelerek suç duyurusunda bulundu.
Emniyetteki sorgusu devam eden “Kaddafi” lakaplı Muammer Ç.’nin, bu sabah adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim