Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Kartal Adliyesi'nden binen bayan avukatı Üsküdar iskelesine götüren ticari taksi, kontrolden çıkarak kaldırımdaki ATM'lere çarptı. Kazada yaralanan avukat hastaneye kaldırıldı. Sürücü Celal Yavuz ise, taksi ve ATM'deki hasarı görünce gözyaşlarına boğuldu.

Kaza, Selimiye Mahallesi Tunusbağı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre 34 TDB 30 plakalı taksiyle Kartal Adliyesi'nden aldığı avukat Nilüfer Albuz'u (27) Üsküdar iskelesine götürmek için yola çıkan Celal Yavuz, Tunusbağı Caddesi üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırım üzerindeki demir kazıklara ve otobüs durağına çarpan taksi, daha sonra 4 katlı binanın altındaki 3 bankaya ait ATM'lere çarparak durabildi. Kaza sırasında arka koltukta oturan Nilüfer Albuz, başından yaralandı. Özel bir otomobille Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan bayan avukat acil serviste tedavi altına alındı.

Bu arada, maaşlı olarak çalıştığı ticarinin hurdaya döndüğünü gören sürücü Celal Yavuz, aracın arka koltuğuna oturarak ağladı. Bir süre gözyaşı döken sürücü, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayı anlatan sürücü, "Üsküdar iskelesine gidiyordum. Bir sürücü beni sıkıştırınca kaçmak için manevra yaptım. Araba kontrolden çıkarak buraya çarptı." diye konuştu.

Öte yandan, kazada banka ATM'lerinde hasar meydana geldi. Bir bankaya ait ATM'nin de kapısı tamamen açılınca polis hırsızlık ihtimaline karşı ATM'ler çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Kazanın görgü tanıkları ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir vatandaş, kaza sırasında kaldırımda yürüyen kimsenin olmamasının faciayı önlediğini söyledi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Editör: TE Bilisim