Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Nevşehir’in Avanos ilçesinde Merkez Camii'nde düzenlenen Kur'an-ı Kerim Buluşmaları'nın beşinci gününde İstanbul Laleli Camii İmam Hatibi Emrullah Akbaş’ın kıraatinde Kur'an-ı Kerim tilavetine devam edildi.

        Avanos Belediye Başkanlığı ve Avanos Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Kur'an-ı Kerim Buluşmaları'nda her gün Merkez Camii'nde yatsı namazı öncesi yarım cüz Kur'an-ı Kerim okunuyor. Kur'an-ı Kerim dinlemek üzere yediden yetmişe birçok kişi akşam namazı sonrasında camide bir araya geliyor. Türkiye'nin tanınmış imam hatiplerinin de katılımıyla Kutlu Doğum Haftası'na kadar devam edecek etkinlikte, Kur'an-ı Kerim okunurken ayetlerin Arapçası ve Türkçe meali, projeksiyon cihazıyla cami içine kurulan ekrandan takip edilebiliyor. Türkiye'nin dört bir yanından etkinliğe katılmak üzere Avanos ilçesine gelen imam hatipler güzel kıratleri ile vatandaşlara Kur'an-ı Kerim ziyafeti sunuyor.

Editör: TE Bilisim